ASNF
ASNF logo zwart transparant.png
RBP_5391.jpg

Wij zijn A STUDIO NAMED FOUR, een interieuradvies- en ontwerpstudio in het centrum van Amsterdam.

Wij zijn ervan overtuigd dat een interieur de plek zou moeten zijn waar je volledig tot rust kunt komen. Toch ervaren de meeste mensen dat gevoel pas als ze op reis zijn.

Ver van huis word je geïnspireerd door bijzondere plekken waar je het liefst nooit meer weg zou willen gaan. Waarom zou je dat gevoel dan niet mee kunnen nemen naar huis?

 
190920 Interior34030.jpg
 
190920 Interior34065.jpg
 

Door samen te kijken naar wat jou inspireert, ontwerpen de experts van A STUDIO NAMED FOUR een persoonlijk woonconcept op maat. Een interieur waar je elke dag weer dat bijzondere, luxe gevoel kunt ervaren.

Unknown.jpeg

A STUDIO NAMED FOUR maakt van ieder huis een thuis. Van concept, lichtplan, kleuradvies tot projectbegeleiding, met onze kennis en kunde brengen wij jouw persoonlijke smaak tot leven.

De interieurarchitecten van A STUDIO NAMED FOUR maken met behulp van het “Four Pillar” model een interieuradvies dat aansluit op wat jij belangrijk vindt en nodig hebt. Zo maken wij van jouw huis een plek waar je nooit meer weg zou willen. Samen met ons netwerk van specialisten kunnen we de uitvoering van A tot Z op ons nemen.

Een nieuw interieur is nog nooit zo leuk en makkelijk geweest.

Handtekening.png

Contact

Neem contact op voor meer informatie. Onze studio zit in Amsterdam. We werken landelijk en komen graag bij je langs voor een persoonlijke kennismaking.

Olivier Wilmink

+31 (0)6 25016972

info@astudionamedfour.com

Instagram

Pinterest